NYT på Mandemarke.dk (NYT 4/2021)

OBS: Du kan søge på denne side ved at bruge søgefunktionen Ctrl+F – IKKE søgefunktionen oppe til højre!

Med over 375 undersider kan hjemmesiden Mandemarke.dk godt blive uoverskuelig. Til gengæld skulle der være stof til at opfylde næsten ethvert behov for information og oplysning. Som en service for alle der interesserer sig for Mandemarke og Østmøn, kommer der nedenfor en oversigt over de senest tilkomne nye eller udvidede/ændrede sider. (Overskriften på siderne er i parentes markeret med NY eller Nyt efterfulgt af måned og årstal – ligesom overskriften på denne side).

Der findes også en oversigt over alle siderne som lejlighedsvis opdateres, hvis man hurtigt vil søge efter overskriften til en bestemt historie.

Historierne om de enkelte huse og gårdene udenfor landsbyen bliver lejlighedsvis opdateret eller udvidet, uden at det altid nævnes nedenfor. Historierne kan tilgås enten via husnøglen efter adresser og matrikelnumre, eller via kortet over Mandemarkes huse eller kortet over Mandemarkes udflyttede gårde

Og så er der alle de nye sider om og med folketællingerne for Mandemarke, der ligger under fanebladet StuderekammerFOLKETÆLLINGER for Mandemarke 1787-1940

Desuden er der kommet nye eller udvidede sider om Mandemarkes udvandrere og indvandre, som ligger under fanebladet Historien.

 

2321 / 0