Husnøgle efter adresser og matrikelnumre

Klik HER for at se adresser på de ejendomme under ejerlavet Mandemarke By, som endnu ikke – eller næsten ikke – er omtalt! For alle ejendomme er der links til Bygnings- og Boligregistrets BBR-Meddelelse med det offentliges registreringer om bygningerne, herunder opførelsesår, hvor der siden kan være sket om- og tilbygning. Der er også en liste over de første ejendomme på Kraneledvej nær Klintholm Havn, som hører under Busemarke, samt en liste Klintholm Gods ejendomme.

Du kan søge efter GADENAVN OG NR. eller MATRIKELNUMMER (med tal + evt. bogstav) ved at bruge søgefunktionen Ctrl+FAlle matrikelnumre – pånær 2 af de 3 første i landsbyen – hører under ejerlavet Mandemarke By. Det rækker til Østersøen og Kraneled, som du kan se på kortet til allersidst.

Til sidst er indsat to kort med matrikelnumre: Et over selve landsbyen Mandemarke samt et over hele ejerlavet Mandemarke By med link til Kraks dynamiske kort med matrikelskel. (Klik HER for at springe ned til kortene).

Følgende ejendomme er indtil videre omtalt på Mandemarke.dk

Til TOP

Omtale eller fotos mangler helt eller delvis for følgende:

Ejendomme på Kraneledvej med matrikler under Busemarke By:

  • Kraneledvej 1 – matr. 28g Busemarke By
  • Kraneledvej 3 – matr. 28a m.fl. af Busemarke By, “Søndergård” (ejet af Klintholm Gods) – Læs Barndomserindringerne fra 1956-62
  • Kraneledvej 4 – matr. 16a Busemarke By
  • Kraneledvej 5 – matr. 28h Busemarke By
  • Kraneledvej 6 – matr. 34a Busemarke By
  • Kraneledvej 8 – matr. 33a Busemarke By
  • Kraneledvej 10 – matr. 32a Busemarke By

 Til TOP

Klintholm Gods besiddelser i 2017

I eller ved landsbyen Mandemarke ejer godset følgende ejendomme med huse, der udlejes:

Link til hele BBR-Meddelsen for Klintholm Gods på Boligejer.dk via OIS. Nedenfor er der kun links til data om de enkelte jordstykker:

    

Til TOP

Landsbyen Mandemarke med matrikelnumre

 Til TOP

HELE ejerlavet ‘Mandemarke By, Magleby’

Området har en lidt pudsig facon som du kan se herunder med Mandemarkes landsby øverst til venstre. Du kan også se et luftfoto af hele området på Krak.dk, hvor du kan zoome ind og køre pilen over de enkelte ejendomme og klikke.

Afgrænsningen af ejerlavet ‘Mandemarke By Magleby’ mod Busemarke, Busene og Klintholm:

KLIK PÅ KORTET OG SKIFT TIL KRAKS DYNAMISKE KORT MED MATRIKELSKEL (ZOOM IND OG UD)

Eller klik HER for at åbne det på ny fane

Til TOP