Billeder 2016

Klik på billederne for at se dem i stort format.

Brug piletasterne på tastaturet for at se næste billede i serien.

Julearrangement 26. november

Kranse blev bundet, julehjerter hængt i alle lygtepæle og træet blev tændt. Bagefter var der julehygge hos Bitten og Helge, hvor der blev serveret gløgg og kager. Tak til værterne for en storslået og stemningsfuld eftermiddag/aften lige op til den 1. søndag i advent!

Arbejdsdag i Tørvelukket onsdag 26. oktober

Den 26. oktober var der arbejdsdag ved søen for at gøre klar til de 5 Galloway køer, som næste år skal afgræsse området. Der skal nu kunne sættes strøm på hegnene omkring søen, hvad der ikke har været tidligere, derfor skulle al bevoksningen ved hegnene fjernes.

En medarbejder fra Naturstyrelsen med motorsav og buskrydder arbejdede flittigt sammen med en frivillig gruppe Mandemarke-beboere. Det var pragtfuldt vejr, og der blev virkelig fjernet meget bevoksning – også ud mod vejen, så man derfra vil få bedre udsyn til søen.

Der var også tid til pauser med et sandt orgie i kager!

Natsværmeraften fredag 26. august

Det var en spændende, mystisk og helt igennem fantastisk aften i natsværmernes eget univers. Tænk at et lagen med lys kan vise så mange fantastiske insekter, som vi ellers aldrig ser.

Tak til Stine og Ole for en uforglemmelig aften.

Sværmerknus Erik og Lone

Generalforsamling lørdag 13. august

Vi afholdt generalforsamlingen i Arne og Anne-Grethes dejlige have, hvor der efterfølgende var traktement og havudsigt.

Orkidétur søndag 10. juli

De friske og blomsterglade deltog i orkidéturen dagen efter mandemarkedet. Denne gang gik turen til Jydelejet, hvor nogle få orkidéer havde overlevet de besøgendes trang til blomsterplukning.

Mandemarked  lørdag 9. juli

Med Niels som ukuelig auktionarius lykkedes det at få øje på nytteværdien i meget af det jordiske gods, som ellers har henslæbt tilværelsen i total glemsel.

Søpleje i Tørvelukket mandag 27. juni

Der blev ryddet op i Tørvelukket på Birgittes SJ’s opfordring. Og bagefter var der frokost i det grønne.

Midsommerfest lørdag 25. juni

Regnen stod ned i stænger, men selskabet var helt i top. Søren holdt  båltalen, og Jørgen supplerede med uhyggelige mindelser om kvindesynet gennem tiderne – gys! Heksen blev dog skånet i år pga. øs pøs pladask-regn.