Bylaugets udvalg (2020)

Fra 2021 har bestyrelsen besluttet at oplysning om medlemmer af bylaugets forskellige udvalg ikke skal ligge på hjemmesiden.


Vi har mange udvalg i Mandemarke bylaug. Ikke fordi vi elsker bureaukrati, men fordi vi har en lang række aktiviteter, der skal sættes i gang og følges op på.

Er du medlem af Mandemarke Bylaug, og har du lyst til at komme med i et udvalg, så henvend dig til tovholderen af det udvalg, du gerne vil deltage i. Der er altid plads til en til …  🙂

Herunder er en oversigt over udvalgene for 2020 til 2021:

Juleudvalget. Består af: Lone Gotfredsen (tovholder), Bitten Eskling, Birgit Richland og Bente Bahr.

Midsommerudvalget. Består af: Birgitte Steen Jørgensen (tovholder), Bitten/Helge Eskling, Erik Hansen, Lone Gotfredsen, Claus Rasch og Leif Søndergaard.

Loppemarkedudvalget. Består af: Lone Gotfredsen (tovholder), Bitten Eskling, Birgit Richland, Bente Bahr, Margit Petersen og Elise Baandhøj.

Søudvalget. Består af: Niels Sandøe (tovholder), Birgitte Steen Jørgensen, Lars Gudman Pedersen, Leif Søndergaard og Mette Folmer.

Kunstudstillingsudvalget. Består af: Mette Folmer (tovholder) Jørgen Knuthsen, Jørgen Bindesbøl og Elise Baandhøj.

Hjemmesideudvalget. Består af: Flemming Deleuran, redaktør og webmaster (e-mail deleuran.flemming@gmail.com) og Birgitte Steen Jørgensen.

Strandudvalget. Består af: Mette Folmer (tovholder), Birgitte Steen Jørgensen, Lars Gudman, Jørgen Knuthsen, Elise Baandhøj, Per Røgild og Ole Karsholt.

Trafikudvalg. Birgitte Dansgaaard