Billeder 2018

Natur-tur 28. april

Fugle og natur med Leif Søndergaard som guide. Vi mødtes foran skolen i Skovstrædet og fulgtes op i bakkerne til Høvblege. Vi så mange små prikker på himlen, som efter Leifs kyndige udsagn var havørne, glenter og andre vidunderlige rovfugle. På et tidspunkt kunne de, der var bevæbnet med kikkert, se hele 8 prikker på himlen på samme tid! Godt, at der også var kaffe og kage på turen.

Niels Sandø 12. maj

Vi var samlet hos Mette og Søren for at høre Niels Sandø fortælle om sit journalistiske gravearbejde omkring finanskrisen – et arbejde der resulterede i bogen “Andre folks penge”. Igennem små to timer holdt han alle ca. 25 tilhørere i ånde og leverede et utal af historier ledsaget af et fascinerende lysbilledshow.

 

Naturens spisekammer 17. juni

Tematuren om spiselige planter gik fra Borre Sømose til Nordfeldtkyst og var guidet af naturvejleder Katrine Skov. Her ses ruten, som de fleste kan klare:

 

 

 

 

 

 

Blandt de kønne vækster kunne man finde vild timian, strandkål, vilde løg, havtorn og slåen. På billederne herunder ses også hyrdetaske (det fine græs med hjerter) og katost (den lilla blomst).